Aanbod

Join the family!


Bewegen is voor alle leeftijden!


Hieronder vind je een beschrijving van de verschillende mogelijkheden bij DCT Schoonebeek. Voor elke leeftijdscategorie is er wel een (dans)groep te vinden. Kijk op ons rooster voor het totale aanbod met tijden en locaties. Bij ons dans je altijd 3x gratis mee, voor je besluit lid te worden. Zo kan je op je gemak kijken of de les bij je past. Aarzel dus niet langer en kom eens langs om een les mee te dansen!Streetdance


Lekker dansen in onze streetdance groepen kan op elke leeftijd en op elk niveau. Op ons lesrooster zie je een overzicht van alle groepen met de bijbehorende leeftijden. Samen werken we aan een leuke mix en iedereen kan meedoen! 

Selectie/Demoteams


We hebben momenteel 8 selectie/demo teams in de leeftijdscategorie van 8 tot ongeveer 18 jaar. Deze teams doen mee aan diverse wedstrijden door

Noord-Nederland.

Om mee te kunnen dansen in deze teams wordt er net iets meer gevraagd van onze dansers. Om toegelaten te worden houden we daarom eens per jaar een auditie. Zo kunnen we zien of je als danser past binnen een team.Zumba/Blijf fit


Deze les bestaat uit twee delen; zumba en kracht. 

 

Lekker dansen en bewegen op moderne, vlotte muziek wordt afgewisseld met spieroefeningen en/of conditietraining. Door eventueel gebruik te maken van gewichten kunnen de oefeningen op elk gewenst niveau worden uitgevoerd.

Er is geen maximum leeftijd voor deze groep en hoewel we intensief bezig zijn, is gezelligheid ook erg belangrijk!


De les wordt elke dinsdag gegeven om 20.00 uur in de sporthal.


Mini-move


Ook aan de allerjonsten is er gedacht! Voor jongens en meisjes vanaf 1,5 jaar is er Mini Move! Kinderen die lekker willen bewegen en spelen kunnen op woensdagochtend terecht bij Tessa om lekker te klimmen en klauteren, spelletjes te doen en te bewegen op muziek. Ouders doen natuurlijk gewoon lekker mee! 

Minimove is elke woensdagochtend in de sporthal. Er zijn twee groepen, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. De eerste groep (leeftijd 1,5 - 2 jaar) start om 09.45 uur. Daarna volgt de tweede groep (leeftijd 3 - 4 jaar) om 10.30 uur.

Streetdance voor volwassenen


Sinds een paar jaar hebben we ook een volwassenen groep met zeer gemotiveerde dames die lekker willen dansen. En zeker niet onverdienstelijk, want ook bij deze groep zijn er al een aantal wedstrijdbekers mee terug naar Schoonebeek gegaan. Hoewel het dansen en de gezelligheid bij deze groep voorop staan, is het voor wie wil dus ook bij deze groep mogelijk om deel te nemen aan een aantal wedstrijden.


Elke woensdag danst deze groep om 20.00 uur, MFC Schoonebeek ('t Aole Gemientehoes).

Duo Dance


Samen dansen met je beste vriend of vriendin? Ook dat kan! Onder begeleiding gaan jullie samen een leuke mix in elkaar zetten. Gewoon omdat het leuk is, maar je kan je natuurlijk ook inschrijven voor een wedstrijd. Wie weet nemen jullie die beker mee naar huis!


Duo Dance (vanaf 12 jaar): elke vrijdag om 19.00 uur, MFC Schoonebeek ('t Aole Gemientehoes).