SelectieJOIN THE FAMILY


Selectie/Demoteams


Onze selectie- en demoteams dansen wedstrijden door heel (Noord-) Nederland en hebben al diverse bekers mee naar huis mogen nemen. 

Trainster Tessa de Jonge weet (met ondersteuning van Merry Lucamba) elk jaar weer een toffe wedstrijdmix met haar groepen neer te zetten.

DCT Schoonebeek is dus zeker geen onbekende binnen het wedstrijdcircuit en zeker een vereniging om rekening mee te houden!


Lijkt het jou ook leuk om mee te dansen met een wedstrijdteam? 

Voor de wedstrijdteams houden we eens per jaar audities. Tijdens deze auditie zal je een aantal choreo's aangeleerd krijgen. Op deze manier kunnen we zien hoe snel je dit oppakt en of je binnen één van de bestaande teams past. 


Lil' Energy


Het jongste selectieteam!

Deze leuke dames en heren dansen in de leeftijdscategorie 8 tot 10 jaar. 

En ook op deze jonge leeftijd kan je al ervaren zijn, een aantal van deze dansers is dit jaar alweer bezig met zijn of haar derde wedstrijdseizoen!No Mercy


No Mercy was ons selectieteam in de leeftijdscategorie 10 tot 12 jaar, maar deze dames zijn met een top seizoen bezig!  Ze zijn gepromoveerd tot demoteam (de hoogste categorie bij wedstrijden)! 

Na de eerste wedstrijd in deze zwaardere categorie gingen ze wederom met de beker voor de eerste plaats naar huis!


Heatwave


Ons selectieteam in de leeftijdscategorie 11 t/m 13 jaar. Deze categorie is op wedstrijden vaak de categorie met de meeste deelnemers, dus zeker geen makkelijke categorie om in te dansen. Toch weet Heatwave zich hier prima staande te houden!Next Level


Next Level danst alweer een paar jaar in de democategorie 12 t/m 15 jaar. Deze hardwerkende dames leggen elk jaar de lat weer een stukje hoger met een uitdagende mix.Devotion


Devotion is ook met een lekker wedstrijdseizoen bezig! Ook zij zijn gepromoveerd en dansen nu in de selectiecategorie 13 t/m 16 jaar. Een pittige categorie waar ze vaak veel tegenstanders treffen, maar ook hier weten ze zich prima staande te houden en hebben al diverse bekers mee naar huis mogen nemen!Reload


De dansers van Reload dansen stuk voor stuk alweer jaren samen in een wedstrijdteam. En ondanks dat dit af en toe wel eens moeilijk te combineren is met werk en school, blijven ze enthousiast en gedreven om een toffe wedstrijdmix neer te zetten.

Reload danst in de selectiecategorie 18+.06 - 250 61 822

Contactadres:

Nieuw Amsterdamseweg 44

7761PC Schoonebeek

Copyright © Alle rechten voorbehouden