Streetdance

Streetdance is helemaal hot.

Streetdance is overgewaaid uit Amerika en erg populair in Nederland.

 

Je danst op allerlei soorten muziek, zoals popmuziek, R&B, hiphop, maar ook op balads. Streetdance is niet alleen dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en een goed ritmegevoel. EN HET IS VOORAL HEEL LEUK OM TE DOEN!

 

Kom kijken of kom een paar keer gratis meedansen!

 

Onze jongste groep, Kidsmove is er al in de leeftijd vanaf 4 jaar. Hier leren de kinderen kennismaken met bewegen op muziek; kleine dansjes, spelletjes en oefeningen op muziek. Spelenderwijs beginnen we met dansjes, de ene keer in de kring, de andere keer voor de spiegel en weer een andere keer op de mat.

 

Streetdance voor volwassen!

We hebben ook 2 leuke groepen voor volwassenen. Ze trainen op woensdagavond in Schoonebeek en op dondagavond in Emmen. Lijkt het je leuk om een keer lekker mee te dansen? Kom dan langs!!

 

Mini Move!

Voor jongens en meisjes van 2-4 jaar die lekker willen spelen en bewegen is er nu Mini Move! De kinderen zullen bezig zijn met alle aspecten van bewegen: lekker klimmen en klauteren, spelletjes, bewegen op muziek en natuurlijk ook interactie tussen ouder en kind. De lessen worden gegeven door Tessa de Jonge op de woensdagochtend. Enthousiast geworden en wil je graag meedoen met je kind?  Dan kun je je opgeven door een mailtje te sturen naar info@dctschoonebeek.nl

DCT Schoonebeek

Contactadres:

Nieuw Amsterdamseweg 44          7761 PC Schoonebeek

06 - 250 61 822We trainen in:

Sporthal de Kampen

De Kampen 20

7761 CK Schoonebeek