Workshop


We hebben weer een leuke gastworkshop in de planning staan! Zondag 26 januari komt Meysam Zeynalabedin van Dance Company 058 naar Schoonebeek om een workshop hip hop te geven! De workshop duurt een uur en kost € 5,- per persoon.

Ook niet leden zijn van harte welkom!


Het tijdschema is als volgt:

13.00 - 14.00 uur kinderen van de basisschool (vol)

14.30 - 15.30 uur voortgezet onderwijs en ouder


Locatie: Sporthal de Kampen, Schoonebeek


Om mee te doen aan deze leuke workshop dien je je op te geven via onderstaand formulier. De betaling dient contant te worden voldaan in de zaal voor aanvang van de workshop op 26 januari.

Meysam Zeynalabedin


Meysam is de oprichter en hiphop-docent van Dance Company 058. Hij is 34 jaar en inmiddels één van de bekendste hiphop-docenten van het Noorden. Meysam is een gediplomeerd dansdocent en verzorgt naast de Hip Hop lessen bij Dance Company 058 ook de Hip Hop en Showcase lessen bij de MBO Dansopleiding in Leeuwarden. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in lesgeven en heeft daarnaast vele workshops en optredens verzorgd. Meysam is choreograaf voor verschillende projecten, waaronder City Proms, Friesian Proms, Uitmarkt, Vrouw! beurs en beurs Gezin. Met zijn demoteam 058 heeft hij al vele successen behaald op wedstrijden (maarliefst 3x Nederlands Kampioen Hip Hop, Europees Kampioen Hip Hop 2019 en Grand Champion of Dance 2019), vele optredens gegeven en entertainment in onder andere modeshows, bruiloften en videoclips verzorgd. Meysam traint bij DC058 de selectieteams Hip Hop en maakt ze klaar voor nationale en internationale wedstrijden en voorstellingen.

Wil je meedoen aan deze leuke workshop?


Vul dan het formulier hiernaast volledig in om je op te geven!


Kosten:

€ 5,- p.p.Betaling contant voor aanvang van de workshop op 26 januari in de zaal.


Voor vragen kan je contact opnemen met info@dctschoonebeek.nl 
 
14.30 - 15.30 uur
 
 

DCT Schoonebeek

Contactadres:

Nieuw Amsterdamseweg 44          7761 PC Schoonebeek

06 - 250 61 822We trainen in:

Sporthal de Kampen

De Kampen 20

7761 CK Schoonebeek